Un agent fora de servei detè a tres joves que havien comès un robatori a Vallmoll

L’agent va veure els lladres, va alertar els mossos de la comissaria de Valls i va participar en la recerca i detenció

16 julio 2019 09:18 | Actualizado a 16 julio 2019 09:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls juntament amb un agent fora de servei de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial del Camp de Tarragona van detenir el passat 8 de juliol tres joves de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la Riba i Valls, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets van tenir lloc de matinada quan un agent fora de servei que es trobava a Vallmoll va sentir sorolls procedents de les piscines del municipi. L’agent va veure primer com tres joves es banyaven i, tot seguit, sortien de l’aigua i forçaven la porta del bar. 

Gràcies a l’avís del mosso fora de servei, al lloc van arribar dues patrulles de la comissaria de Valls i juntament amb l’agent fora de servei van establir un dispositiu de recerca dels individus que poc abans havien fugit del lloc. 

Els mossos van comprovar que la porta d’accés al bar estava forçada. Paral·lelament, l’altra patrulla va localitzar al camí vell de Vallmoll poc abans d’arribar a Valls tres joves que anaven amb bicicleta a les fosques i que estaven tot mullats. 

En l’escorcoll, els agents van localitzar-los una lot, uns guanys i un tapaboques. 

Els agents van detenir els tres individus com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. 

Els detinguts van passar l’endemà dimarts a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari