Un agraïment al personal del Pius Hospital de Valls en forma de safates de menjar

Solidaritat. Un restaurant lliurà el sopar per a tot el personal del torn de nit. I no era la primera vegada

23 noviembre 2020 09:00 | Actualizado a 23 noviembre 2020 09:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El torn de nit del passat divendres del Pius Hospital de Valls no s’imaginava segurament que no s’hauria de portar el menjar de casa ni comprar alguna peça a mitjanit. Un restaurant de la ciutat va voler expressar el seu agraïment per la feina que fa el personal d’aquest centre hospitalari portant-los el sopar: pa amb tomàquet i tota classe d’embotits. I no era la primera vegada que ho feien, comentava ahir al Diari Xavi Barrera, un dels propietaris de l’establiment junt amb Eva Pan i Cristian Cazorla.

El restaurant El Torico Teruel, situat al cèntric carrer del Teatre de Valls, va voler agrair amb aquest gest, una vegada més, el treball que està portant a terme la plantilla de l’hospital, principalment des de l’inici de la pandèmia: «S’ho mereixen perquè estan a primera línia», deia Xavi Barrera. A la tarda del divendres van trucar a l’hospital per veure si podien portar el sopar per al torn de nit. Com la resposta va ser afirmativa, aquella mateixa tarda van començar a preparar-ho tot. Era un àpat molt senzill però típic de Catalunya: pa amb tomàquet amb tota classe d’embotit, des de pernil salat fins a fuet, llom i botifarra, a més a més de formatge, els productes en els quals estan especialitzats. Van preparar menjar per a unes 60 persones, que són les que divendres a la nit estaven treballant al Pius Hospital.

Quan va ser l’hora, van anar a la zona d’Urgències –per no haver d’accedir a l’interior– a lliurar l’àpat junt amb una nota: «Us donem les gràcies els del Torico de Teruel per tot l’esforç i aquesta lluita diària que esteu vivint en aquests moments. Us portem un detall per agafar forces i molts ànims. Moltes gràcies de tot cor».

El passat divendres era la quarta vegada que portaven el menjar durant el confinament, sempre en el torn de nit, «però mirem que sempre estigui personal diferent», diu Xavi. Respecte el futur, si la situació es perllonga molts mesos més, assegura que ho tornaran a fer: «És una manera de donar-los ànims perquè la feina que estan fent durant aquesta pandèmia és més dura de l’habitual».

Comentarios
Multimedia Diari