Un camió cisterna ple de gasoil pateix un accident a l'A-27 a Tarragona

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

19 mayo 2017 16:23 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un camió cisterna carregat amb gasoil ha patit un accident contra la part del darrera d'un camió caixa a quarts de 10 del matí d'aquest dimarts a l'A-27, a l'alçada de Tarragona. El xoc entre els dos camions s'ha produït en un dels laterals de l'autovia, a l'alçada de la sortida del polígon Riuclar.

A conseqüència de la col·lisió, la tractora del vehicle ha quedat malmesa i s'està esperant l'arribada d'una altra tractora per a poder substituir-la. La cisterna plena de gasoil està intacta. 

En aquests moments, i degut a l'accident, està tallada la sortida de l'A-27 cap a l'A-7 direcció sud (Castelló) i també cap al polígon Riuclar i cap a l'autopista A-7. Els Mossos d'Esquadra practicant desviaments alternatius cap a l'autovia A-7 en direcció a Tarragona. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. No hi ha ferits.

 

Comentarios
Multimedia Diari