Un conductor de 34 anys mor en un accident de trànsit a Alcover

El Renault Clio hauria invaït la calçada contrària de la C-14 topant de cara amb la tractora d'un tràiler.

13 julio 2017 14:44 | Actualizado a 25 noviembre 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

Un accident de trànsit entre un cotxe, un Renault Clio, i  la tractora d'un camió ha provocat cues de fins a cinc quilòmetres aquesta tarda a la carretera la C-14, al terme municipal d'Alcover. Aquesta col·lisió ha acabat amb la vida d'una persona, un jove de 34 anys, que era el conductor del turisme, segons ha pogut saber el Diari. El servei Català de Trànsit enviarà les dades un cop la família del jove mort estigui assabentada del tràgic succés.

L'accident s'ha produït al punt quilomètric 22,2  de la C-14 a l'altura d’Alcover en sentit Reus. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.16 hores i han desplaçat diverses patrulles. També hi havia quatre dotacions de Bombers, que han tret el cos del jove de l'interior del vehicle; i efectius del SEM que han atès al pacient, però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. La hipòtesis és que el vehicle petit hauria invaït el carril contrari hi ha topat amb el frontal del camió, que no ha pogut fer res per esquivar-lo. Una distracció o bé somnolència són dos dels factors que podrien explicar el canvi de direcció del Clio cap al carril contrari. Aquestes hipòtesis no s'han confirmat perquè l'accident està en procés d'investigació.

Pel que fa a l’afectació viària, la via ja està reoberta i les retencions han desaparegut. La carretera s'ha tallat en els dos sentits de la marxa des de les 14.51 hores fins a les 17.05, quan Mossos d'Esquadra han pogut fer pas alternatiu. Mentrestant, la N-340 i la C-37 han evitat que les cues fossin inacabables.

La carretera ha reobert a les 17.23 i en pocs minuts han desaparegut les cues que ha provocat aquest tràgic accident.

Comentarios
Multimedia Diari