Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un curtmetratge de l'Escola d'Art de la Diputació, a la mostra internacional Animac

L’obra ‘Algos’ de l'alumne Abel Cano, relata la reacció de les persones en perdre un ésser estimat. Es veurà a Lleida

Diari de Tarragona

Whatsapp

El curtmetrate Algos, de l’alumne de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Abel Cano, ha estat seleccionat per la Mostra Internacional d’Animació de Catalunya, Animac, que tindrà lloc a Lleida entre els dies 22 i 25 de febrer.

Algos és un curtmetratge que tracta de la reacció de les persones en perdre un ésser estimat. Aquest treball d’animació forma part del Projecte Integrat de l’especialitat que l’alumnat realitza durant el darrer curs a l’Escola.

Els organitzadors de la mostra l’han seleccionat dins de la categoria Open Screen, dedicada als nous talents sorgits de les escoles que formen els futurs professionals del sector.

El curtmetratge aborda les diferents fases del dol que les persones afectades acostumen a passar: impacte, desesperació, negació, depressió, ansietat, ira i acceptació. Cadascuna d’elles està representada en les accions i esdeveniments que viuran els protagonistes de l’obra, la Raó i el Cor.

El treball reflecteix la lluita interna de les persones que busquen superar la pèrdua d’un ésser estimat, de superar uns sentiments que no es poden controlar perquè, segons les paraules de l’autor, “els propis sentiments són part de l’individu i quan desapareixen deixem de ser la persona que érem".

Animac

Animac és la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, organitzada i produïda per l'Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya que, en aquesta edició, tindrà lloc entre els dies 22 i 25 de Febrer.

Amb el pas dels anys, l'Animac ha consolidat el seu caràcter independent i artístic. La Mostra fou creada el 1996 i al llarg dels seus 21 anys d'història ha esdevingut un dels esdeveniments audiovisuals més coneguts dels celebrats a Espanya, amb importància i prestigi a nivell internacional.

Aquest curt animat i altres treballs d’alumnes finalistes i guanyadors dels  Premis Taronja es poden veure en l’actualitat a l'exposició de l'Espai Piscina de l' Escola d'Art i Disseny de Tarragona fins al 23 de març. La mostra és oberta al públic i d’accés lliure.

Temas

Comentarios

Lea También