Un espectacle de gran format i visites nocturnes, la nova aposta estiuenca de l'amfiteatre de TGN

Reformula l'antic 'Història Viva' amb una producció am un equip de 100 persones que incorpora la tecnologia i afegeix un relat

17 julio 2018 10:47 | Actualizado a 17 julio 2018 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona vol que l'amfiteatre romà llueixi més. Per fer-ho, han programat una nova oferta per als vespres d'estiu amb un espectacle de gran format, 'Amfiteatrvm', una proposta que reformula el que fins ara es presentava sota el títol 'Tarragona Història Viva'.

El nou espectacle, presentat aquest dimarts, promet fer viatjar en el temps l'espectador, ja que l'amfiteatre retrocedeix 2.000 anys amb l'ajuda de la tecnologia, i presenta el relat personal d'un gladiador en una producció que compta amb una cinquantena de persones a l'escenari. 'Amfiteatrvm' es podrà veure els divendres i dissabtes, un dia més que la proposta anterior.

A banda, de diumenge a dijous, es faran visites nocturnes a l'amfiteatre, en què es projectarà una versió de 30 minuts del capítol dedicat a Tàrraco de la guardonada sèrie 'Ingeniería romana', en versions en anglès i castellà. Les noves propostes s'estrenaran el 27 de juliol i s'allargaran fins al 25 d'agost. La regidora de Turisme, Inma Rodríguez, ha assegurat que la creació d'aquest producte turístic ajuda posicionar

Tarragona com a ciutat patrimoni mundial capdavantera en la reinterpretació de la història a través de la recreació en viu, i mantenint el rigor històric.

Comentarios
Multimedia Diari