Un euro a favor de l'Alzheimer per cada foto realitzada al photocall solidari del Parc Central

Les donacions aniran destinades a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres de l'Ebre

29 noviembre 2017 09:17 | Actualizado a 29 noviembre 2017 10:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El centre comercial Parc Central ha instal·lat un 'photocall' solidari a les seves instal·lacions per recaptar fons per a l'aplicació de les noves tecnologies en la rehabilitació cognitiva dels malalts d'Alzheimer.

Per cada fotografia realitzada i pujada a Instagram, Parc Central donarà 1 € a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp (AARBC) i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres del'Ebre (AFATE), amb qui uneix esforços en la lluita contra l'Alzheimer a la província de Tarragona.

Aquest photocall està ubicat a la planta 1 i romandrà al centre comercial fins al 8 de desembre. Per participar-hi s'ha de fer una foto i pujar-la al seu compte d’Instagram amb els hashtags #donarecuerdos i #parccentral_donarecuerdos.

"Amb la participació en el projecte, 'Dóna els teus records', a Parc Central volem sensibilitzar la població i els nostres visitants sobre la malaltia de l'Alzheimer i donar veu a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres de l'Ebre perquè es conegui la important tasca que estan desenvolupant en la lluita contra aquesta malaltia", afirma Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

 

Comentarios
Multimedia Diari