Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un euro a favor de l'Alzheimer per cada foto realitzada al photocall solidari del Parc Central

Les donacions aniran destinades a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres de l'Ebre

Diari de Tarragona

Whatsapp
Photocall solidari al Parc Central de Tarragona

Photocall solidari al Parc Central de Tarragona

El centre comercial Parc Central ha instal·lat un 'photocall' solidari a les seves instal·lacions per recaptar fons per a l'aplicació de les noves tecnologies en la rehabilitació cognitiva dels malalts d'Alzheimer.

Per cada fotografia realitzada i pujada a Instagram, Parc Central donarà 1 € a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp (AARBC) i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres del'Ebre (AFATE), amb qui uneix esforços en la lluita contra l'Alzheimer a la província de Tarragona.

Aquest photocall està ubicat a la planta 1 i romandrà al centre comercial fins al 8 de desembre. Per participar-hi s'ha de fer una foto i pujar-la al seu compte d’Instagram amb els hashtags #donarecuerdos i #parccentral_donarecuerdos.

"Amb la participació en el projecte, 'Dóna els teus records', a Parc Central volem sensibilitzar la població i els nostres visitants sobre la malaltia de l'Alzheimer i donar veu a l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp i l'Associació Familiars d'Alzheimer Terres de l'Ebre perquè es conegui la important tasca que estan desenvolupant en la lluita contra aquesta malaltia", afirma Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

Temas

Comentarios

Lea También