Un fòrum d'inversió ajudarà vuit projectes d'emprenedors de Tarragona

Es seleccionaran les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica

19 mayo 2017 18:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un fòrum d'inversió ajudarà vuit projectes emprenedors de Tarragona, informa la Diputació d'aquesta província. El fòrum el convoquen conjuntament els ajuntaments de Tarragona i Reus, la Diputació de Tarragona i ACCIÓ 10 (Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya).

El 8 de novembre es farà la presentació pública a l'auditori de la Diputació de vuit projectes, seleccionats prèviament, que busquen finançament.

Així culminarà un procés que inclou la presentació i selecció de projectes i un pla de formació integrat per tres tallers teoricopràctics gratuïts per perfeccionar les habilitats i millorar el rendiment empresarial de les propostes escollides.

El primer Fòrum d'Inversió CAT SUD pretén facilitar l'acostament de la iniciativa emprenedora en persones inversores, aportar formació i capacitació per fer viables els projectes empresarials.

Fins al dia 7 d'octubre es poden presentar les candidatures amb el requisit que es tracti de projectes constituïts com a 'start-up' els últims cinc anys i amb seu social a Catalunya.

Posteriorment, tindrà lloc la selecció de les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica.

Els responsables dels projectes elegits tindran a la seva disposició un pla de formació integrat per tres tallers de formació gratuïts per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial.

Les sessions s'impartiran del 17 al 28 d'octubre i tractaran aspectes com la recerca de capital, l'autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per fer presentacions d'alt impacte i defensa davant el públic inversor.

Finalment, el dia 8 de novembre es presentaran els projectes davant les persones inversores interessades a finançar noves idees de negoci

Comentarios
Multimedia Diari