Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un fòrum d'inversió ajudarà vuit projectes d'emprenedors de Tarragona

Es seleccionaran les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica

Agencias

Whatsapp
Diputació de Tarragona

Diputació de Tarragona

Un fòrum d'inversió ajudarà vuit projectes emprenedors de Tarragona, informa la Diputació d'aquesta província. El fòrum el convoquen conjuntament els ajuntaments de Tarragona i Reus, la Diputació de Tarragona i ACCIÓ 10 (Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya).

El 8 de novembre es farà la presentació pública a l'auditori de la Diputació de vuit projectes, seleccionats prèviament, que busquen finançament.

Així culminarà un procés que inclou la presentació i selecció de projectes i un pla de formació integrat per tres tallers teoricopràctics gratuïts per perfeccionar les habilitats i millorar el rendiment empresarial de les propostes escollides.

El primer Fòrum d'Inversió CAT SUD pretén facilitar l'acostament de la iniciativa emprenedora en persones inversores, aportar formació i capacitació per fer viables els projectes empresarials.

Fins al dia 7 d'octubre es poden presentar les candidatures amb el requisit que es tracti de projectes constituïts com a 'start-up' els últims cinc anys i amb seu social a Catalunya.

Posteriorment, tindrà lloc la selecció de les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica.

Els responsables dels projectes elegits tindran a la seva disposició un pla de formació integrat per tres tallers de formació gratuïts per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial.

Les sessions s'impartiran del 17 al 28 d'octubre i tractaran aspectes com la recerca de capital, l'autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per fer presentacions d'alt impacte i defensa davant el públic inversor.

Finalment, el dia 8 de novembre es presentaran els projectes davant les persones inversores interessades a finançar noves idees de negoci

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También