Un home agredeix amb arma blanca a un amic de la seva exparella en un bar de Montblanc

El detingut ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d´Esquadra de Valls i està a l´espera de passar a disposició judicial.

19 mayo 2017 18:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 35 anys i de nacionalitat senegalesa va apunyalar ahir a última hora de la tarda a un amic de la seva exparella en un bar de Montblanc. La víctima, que va patir ferides de caràcter greu amb arma blanca, va ser traslladat al Pius Hospital de Valls i, posteriorment, a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona, tot i que no es tem per la seva vida.

Segons els Mossos d’Esquadra, els fets van passar vora les 20.40 h quan un home va entrar a un bar de la capital de la Conca de Barberà, on hi havia la seva exparella i un amic. Amb una arma blanca va agredir a aquest últim i, a continuació, va fugir amb cotxe fins a la sortida del peatge de l’AP-2, on va ser detingut per temptativa d’homicidi, conducció temerària i trencament de condemna, ja que actualment tenia una ordre d’allunyament de la seva exparella.

El detingut ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Valls i està a l’espera de passar a disposició judicial.

 

Comentarios
Multimedia Diari