Un home de 82 anys, atropellat per un tren a Alcover

La víctima, amb una ferida al braç, ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus

15 junio 2017 09:28 | Actualizado a 15 junio 2017 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 82 anys ha estat atropellat el matí d'avui dijous per un tren de mercaderies al baixador d'Adif a Alcover. La víctima ha petit una ferida en el braç i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus. La circulació ferroviària ha estat interrompuda durant unes dues hores.

Els fets han passat a les set del matí d'avui. La víctima sembla ser que estava al costat de les vies i, en aixecar-se, ha estat colpejat per un tren de mercaderies. La víctima, que estava conscient, presentava una ferida oberta en el braç i una ambulància del SEM l'ha traslladat en estat greu a l'Hospital Sant Joan de Reus. Fins el lloc dels fets també s'han traslladat dues dotacions de bombers i patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A conseqüència de l'atropellament, la circulació ferroviària entre Reus a la Plana-Picamoixons -la R-14- ha estat interrompuda. La Direcció General de Protecció Civil ha activat la prealerta del Ferrocat ja que per aquest tram hi ha via única.  El tren de la R-14 que havia sortit de Lleida a les 6.23 i havia d'arribar a l'estació de França de Barcelona -després de passar per Reus- a les 9.49 hores va ser desviat per Valls després d'estar parat a la Plana-Picamoixons.

Comentarios
Multimedia Diari