Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un incendi crema quatre hectàrees a Blancafort

Els Bombers han pogut estabilitzar-lo en menys de dues hores

Redacció

Whatsapp
Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi. Foto: @Bomberscat

Els Bombers treballant en l'extinció de l'incendi. Foto: @Bomberscat

A les 16.25 hores d'aquest diumenge s'ha declarat un incendi forestal al terme municipal de Blancafort, a la Conca de Barberà, que ha cremat unes quatre hectàrees. A les sis de la tarda els Bombers l'han donat per estabilitzat. Hi han treballat nou vehicles i un mitjà aeri.

El foc s'ha declarat en una zona de matolls de la Guàrdia dels Prats, un nucli de població que pertany al municipi de Montblanc, i s'ha propagat ràpidament per una carena. Les flames han afectat matolls i vegetació forestal.

A la demarcació de Tarragona han cremat aquest diumenge dos focs més: un a Rasquera i un altre a Corbera d’Ebre. A Rasquera l’incendi ja està controlat i ha afectat quatre hectàrees. Cinc dotacions terrestres de Bombers continuen remullant la superfície. A Corbera d’Ebre s’estima que el foc, ja estabilitzat, ha cremat mitja hectàrea. Hi han treballat tres dotacions terrestres de Bombers.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También