Un incendi forestal a Querol afecta una masia abandonada

El foc ha cremat una hectàrea i mitja. En l'extinció han participat set dotacions terrestres i un helicòpter

14 agosto 2019 16:58 | Actualizado a 02 octubre 2019 12:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un incendi forestal originat aquesta tarda entre Querol i el Pont d'Armentera (Alt Camp) ha cremat una hectàrea i mitja, segons els càlculs provisionals dels Bombers de la Generalitat.

El sinistre s'ha detectat minuts després de les cinc de la tarda en el punt quilomètric 30 de la carretera C-37. En rebre's l'avís s'han desplaçat fins el lloc dels fets bombers dels parcs de Vila-rodona, Valls i Sarral, així com també de la Regió d'Emergències.

En arribar, a la zona, coneguda com a Mas Biosca, ja estaven treballant voluntaris de l'ADF de Querol, que estaven apagant una teulada de palla d'una casa abandonada.

En menys d'una hora , els bombers han aconseguit encerclar el foc.

Altres incendis

Per una altra part, quan els bombers estaven a l'incendi de Querol, se n'ha originat un altre a la partida Freixa, al terme municipal de Valls. L'avís s'ha rebut a les 17.24 hores. Una dotació de bombers del parc de Tarragona s'ha encarregat de l'extinció, tot i que cap al lloc també s'hi desplaçaven dues dotacions del parc d'Alcover. Les flames han cremat sotobosc

Dues dotacions de bombers han anat també al terme de Conesa, on sortia fum de la zona cremada per l'incendi de dilluns. S'ha comprovat que només fumejava una soca.

I finalment a Reus un incendi ha cremat quatre metres quadrats de matoll.

Comentarios
Multimedia Diari