Un incendi forestal crema 4 hectàrees al camí de Lilla, al terme de Montblanc

Va afectar la zona del camí de Lilla, a Prenafeta i va cremar 4 hectàrees. Hi van treballar 23 dotacions

19 mayo 2017 22:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en un incendi al camí de Lilla, a Prenafeta (Montblanc). Segons els Agents Rurals, les flames van afectar 4 hectàrees, 2,5 de forestals i 1,5 d’agrícoles.

L’alerta es va donar a primera hora de la tarda, a les 15.41 h, mentre que dues hores més tard l’incendi es donava per controlat. Inicialment, es van activar 16 dotacions, quatre d’elles mitjans aeris. Finalment, però, un total de 23 efectius van treballar en les tasques d’extinció. Els bombers van aturar en un primer moment el flanc dret i posteriorment van encerclar el flanc esquerre, la cua i el cap de l’incendi. Finalment, vora les 17.50 h l’incendi es donava per controlat.

De fet, ahir la Conca de Barberà es trobava en prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT, juntament amb el Priorat i 15 comarques més de tot Catalunya.

Era el cinquè dia consecutiu que Protecció Civil de la Generalitat posava en marxa la prealerta, que té com a objectiu reforçar els mecanismes de prevenció i vigilància per part dels diferents cossos operatius.

Foto: Bombers Alcover

Comentarios
Multimedia Diari