Un incendi obliga a tallar la línea de l'AVE a Alcover

Dos tres s'han vist afectats per l'incident

02 agosto 2020 15:20 | Actualizado a 02 agosto 2020 16:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un incendi de vegetació al costat de la línia d'alta velocitat al seu pas pel terme municipal d'Alcover ha obligat a tallar, a primeres hores de la tarda d'avui diumenge, la circulació de trens. Dos s'han vist afectats.

El foc s'ha declarat a un quart de dues de la tarda en una mena de barranc situat a la zona coneguda com masia Massó.

Es tracta d'una zona de matoll, canyes i també algun arbre. Inicialment, la columna de fum era important, per la qual cosa s'han mobilitzat sis dotacions terrestres de bombers -dels parcs d'Alcover, Valls, Tarragona, Montblanc i de la Regió d'Emergències, a més a més d'un helicòpter bombarder.

A les dues de la tarda el foc es donava per controlat, tot i que l'helicòpter ha continuat fent descàrregues d'aigua fins a les 14.26 hores.

A dos quarts de quatre ha aparegut un petit focus secundari en el flanc dret, que ha estat apagat ràpidament.

Finalment, a les 17.20 hores el foc s'ha donat per extingit després de cremar 1,6 hectàrees.

Bombers de la Generalitat ha demanat a Adif el tall del subministrament elèctric a la catenària per facilitar les tasques d'extinció. El foc estava en el punt quilomètric 511,300 de la línia fèrria.

El tall d'electricitat ha afectat el tram entre l'Espluga i l'estació del Camp de Tarragona, que ha afectat a dos trens. Un dels trens ha quedat aturat a l'Espluga. A les quatre s'ha restablert la circulació.

Comentarios
Multimedia Diari