Un incendi talla la línia de l'AVE entre Camp de Tarragona i Lleida durant una hora

El foc es localitza a l'Espluga de Francolí i en l'extinció treballen onze dotacions terrestres, tres helicòpters i dues avionetes

01 septiembre 2017 15:45 | Actualizado a 10 noviembre 2017 08:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Poc abans de tres quarts de sis de la tarda d'avui divendres Adif ha tallat el subministrament elèctric de la línia de l'AVE entre el Camp de Tarragona i Lleida degut a un incendi forestal a l'Espluga de Francolí. El foc ha començat a les cinc de la tarda al Camí de Pira i afecta a camps de rostoll i bosc. A la zona hi ha una granja però el front va en direcció contrària. 

Els bombers han mobilitzat fins ara onze dotacions terrestres -dels parcs de Montblanc, Alcover, Santa Coloma de Queralt, Valls, Cornudella de Montblanc, Reus i de la Regió d'Emergències- així com dos helicòpters bombarders i un de comandament així com dues avionetes. 

El foc, que estava envoltat de camps de conreu, ha cremat 2,4 hectàrees.

El trànsit de trens s'ha reobert a la línia d'alta velocitat a les 18.30 hores, tot i que els combois han circulat a una velocitat reduïda. Es van veure afectats tres trens: dos van quedar aturats a l'estació de Lleida i un, a la del Camp de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari