Un italià s'entrega a la Guàrdia Civil després de confessar que havia apunyalat la seva parella a Milà

La va agredir mortalment amb un ganivet de cuina després de descobrir-li al seu telèfon els missatges de text d'un altre home

19 mayo 2017 23:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home de 45 anys de nacionalitat italiana es va entregar dilluns passat a la Guàrdia Civil de Tarragona després de confessar que havia apunyalat la seva parella en el domicili que compartien a Milà. Segons va relatar als agents, els fets es van produir al voltant de les deu de la nit del passat 30 de desembre quan el detingut, R.C., va descobrir uns missatges de text d'un altre home al telèfon de la seva parella sentimental i en un atac de gelosia va agafar un ganivet de cuina i li va clavar diverses ganivetades. Tot seguit, va abandonar el domicili amb el cotxe de la víctima sense saber en quin estat havia deixat la dona i va fugir d'Itàlia en direcció a l'Estat espanyol.

 

Després de les gestions practicades per la Guàrdia Civil amb les autoritats italianes, es va descobrir que l'home va trucar als serveis d'emergències italianes per comunicar l'agressió. En el moment de la detenció, l'home encara tenia restes de sang a la seva roba, que podrien pertànyer a la víctima.

 

L'home, sobre qui constava una ordre internacional de cerca i captura, va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, que va ordenar el seu trasllat a l'Audiència Nacional, des d'on serà posat a disposició de les autoritats judicials italianes.

Comentarios
Multimedia Diari