Un llamp provoca el primer incendi important de l'any a Gratallops

A última hora de la tarda, els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat l'incendi, tot i que a primera hora del matí hi continuaven treballant. Els Bombers van treballar en diversos focs de vegetació simultanis a altres zones de Tarragona

19 mayo 2017 22:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat l’incendi forestal de Gratallops. El dispositiu continuava remullant tos els punts calents del foc per tal d’evitar revifalles de l’incendi. Segons dades provisionals del cos d’Agents Rurals, la superfície afectada pel foc és de 15 hectàrees. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar a la zona una ambulància preventiva.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté activa la prealerta del pla especial d’emergències per incendis forestals a Catalunya INFOCAT a causa d’aquest incendi.

Alhora que els Bombers treballaven en l’incendi de Gratallops, també s’actuà en altres incendis de vegetació a la zona, fet que provocà que els recursos disponibles, especialment els mitjans aeris, s’haguessin de distribuir en diversos serveis.

D’aquesta manera, els altres incendis de petites dimensions es van poder controlar molt ràpidament i es va evitar que es convertissin en grans incendis.

Als incendis, possiblement causats per llamps, com el de Porrera i el de Mont-ral, hi treballà en la seva extinció una dotació de Bombers de la Generalitat en cadascun, que al llarg de la nit continuà remullant una petita extensió per evitar la revifalla de les flames.

Simultàniament als incendis de la demarcació Tarragona, els Bombers de la Generalitat també van estar treballant en un altre incendi forestal a Sucs (Segrià), a la demarcació de Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari