Un metre d'aigua en un aparcament de Santa Coloma de Queralt

Els bombers van bombejar ahir l’aigua del pàrquing municipal soterrat de la plaça Major

25 enero 2020 19:40 | Actualizado a 27 enero 2020 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

No es tracta pas d’inundació pel desbordament del riu Gaià, que neix a Santa Coloma de Queralt, però l’episodi de fortes pluges caigudes entre dimarts i dimecers de la setmana passada, que van totalitzar uns 180 litres per metre quadrat, a aquest municipi de la Conca de Barberà, han provocat que les capes freàtiques filtrin aigua a la quarta planta de l’aparcament municipal soterrat de la plaça Major.

Ahir al migdia els bombers de Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració de la brigada municipal, bombejaven l’aigua acumulada a aquesta planta, la més baixa de l’aparcament, inundada amb un metre d’alçada. Tot i això només un cotxe s’ha vist afectat per la inundació, l’únic que hi havia ja que la resta dels vehicles estan aparcats en plantes superiors.

Amb el pas de les hores l’aigua ahir també havia fet aparició a la tercera planta soterrada del parquing «motiu pel qual els cotxes que s’hi albergaven van ser traslladats a plantes superiors», explica l’alcalde de Santa Coloma de Queralt, Ramon Mullerat. A hores d’ara es desconeix per quin lloc s’ha filtrat aquesta aigua d’orígen freàtic.

Comentarios
Multimedia Diari