Un milió de bolquers fabricats a Puigpelat es distribuiran a famílies en risc d'exclusió social

Un de cada tres usuaris de Creu Roja és menor d’edat. L’entitat té uns 700.000 beneficiaris

23 noviembre 2017 09:20 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Essity, companyia dedicada a la higiene i salut, i anteriorment coneguda com a SCA, va donar ahir al matí un milió de bolquers infantils de la marca Delipus a la Creu Roja.Es tracta de bolquers unisex per a bebès, de les talles 3 a la 6: de 4 a 28 kg de pes. Amb la quantitat donada es poden cobrir les necessitats de més de 5.000 famílies amb un nen durant un mes o de més de 400 famílies amb un nen al llarg de tot un any.

A més els bolquers van ser reconeguts recentment per l’OCU (Organización de Consumidores y Usuarios) com un dels millors per la bona qualitat en la composició i l’absorció.
Ramon Grau, president provincial de Creu Roja, va afirmar ahir que «aquesta donació és molt important ja que això ajuda a beneficiar moltes famílies», quant a higiene i salut dels més petits. «Un col·lectiu sempre vulnerable que necessita l’atenció de tots, i a la Creu Roja posem molt el focus d’atenció en ells, així que en aquest sentit volem agrair a Essity el seu gest solidari», va valorar Grau.


1 de cada 3 usuaris de la Creu Roja a les comarques de Tarragona és menor d’edat, dels 700.000  beneficiaris de l’entitat. Aquesta donació consolida la relació d’Essity amb l’entitat, després de la signatura de l’acord de col·laboració que va tenir lloc al setembre d’aquest mateix any i que té com a objectiu contribuir a la millora de les condicions de vida de famílies en risc d’exclusió social, mitjançant el desenvolupament d’accions dins els àmbits d’actuació de la institució: Salut i Socors, Infància i Gent Gran i Ocupació, entre altres.


Dos dels compromisos clau d’Essity, segons apunten des de l’empresa, són l’atenció a les persones i el respecte per l’entorn, fomentant una societat sustentable i circular.
Per això, la companyia ha subscrit l’Acord de París sobre el Clima (COP 21) per impulsar els objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (SDGs, per les seves sigles en anglès), especialment aquells centrats a millorar el benestar a través de solucions líders en higiene i salut i el desenvolupament de programes educatius. La companyia ha col·laborat habitualment amb entitats benèfiques. 


Per la seva part, Cristian Martinell, responsable de comunicació d’Essity, va destacar que «fa molts anys que col·laborem i estem segurs que podrem ajudar moltes famílies en risc d’exclusió amb un producte d’alta necessitat». 


José Ramón Irracheta, country manager d’Essity Iberia, va apuntar sobre aquest tema que «és un orgull per a nosaltres poder ajudar famílies que estan en risc d’exclusió social, contribuint així en la millora de la higiene de les persones, un pas fonamental i essencial per gaudir d’una millor qualitat de vida». La multinacional sueca Essity col·labora habitualment amb entitats benèfiques, amb l’objectiu d’ajudar els qui més ho necessiten. 


Una important donació el 2014
La companyia Essity, el 2014, va aportar més d’un milió i mig de bolquers a Creu Roja; des d’Allo (Navarra) es van proporcionar 100.000 productes d’higiene a diferents entitats benèfiques com el Banc dels Aliments a Navarra o ANFAS (Associació Navarresa a Favor de les persones amb discapacitat); i des de Telde (Canàries), l’any passat es van donar a Creu Roja de Canàries 23.000 productes bàsics d’higiene dels quals es van beneficiar 2.300 famílies de Gran Canària.

Comentarios
Multimedia Diari