Un matrimoni d'Alcover, les víctimes mortals de l'accident a Valls

Un camió ha perdut el control i la càrrega de gra a la rotonda de sortida de l'A-27 per enllaçar amb la C-37. Els ocupants del turisme han quedat atrapats sota el remolc.

24 octubre 2017 09:24 | Actualizado a 25 octubre 2017 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió carregat de gra ha bolcat poc abans de les 11 del matí d'aquest matí a la rotonda d'enllaç entre l'autovia A-27 i la carretera C-37, al terme de Valls (al costat de la Partida Freixa), segons han informat el Servei Català de Trànsit i els Bombers de la Generalitat.

Les primeres informacions parlaven d'un mort i un ferit crític atrapats dins el cotxe, però un cop s'ha pogut aixecar parcialment el vehicle pesant per treure el turisme de sota s'ha confirmat que els dos ocupants estaven morts. És un matrimoni resident a Alcover.

 
 

El camioner, segons fonts de la investigació, hauria perdut el control del seu vehicle en el moment que acabava de fer la rotonda per sortir de l'A27 i enllaçar la C-37. Havia sortit del Port de Tarragona i anava cap a Bellcaire d'Urgell.

Després de fer tota la rotonda per agafar la sortida per enllaçar amb la carretera C-37, la càrrega de gra que portava s'hauria desplaçat, per causes que estan investigant els Mossos d'Esquadra, la qual cosa ha fet perdre l'equilibri i finalment ha bolcat

 
 

Per això, el camió ha bolcat lateralment, agafant en aquell instant un turisme que circulava en direcció contrària i accedia a la rotonda aèrea de l'A-27.

La inèrcia del camió ha arrossegat uns cinc metres el turisme, que quedat sota la caixa, atrapant mortalment els dos ocupants. Fins passades les 13.15 hores, els dos cadàvers estaven dins el vehicle.

El tercer implicat en aquest accident mortal, el camioner, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat fins al Pius Hospital de Valls amb petites rascades. Una patrulla de Mossos s'ha traslladat fins el centre hospitalari per prendre-li declaració. Hauria sofert talls al trencar el vidre del davant de la cabina per sortir del vehicle pesant.

L'accident ha bloquejat la rotonda aèria des de les 10.50hores fins a primera hora d'aquesta tarda de dimarts. Això ha obligat a les diverses dotacions de Mossos ha desviar el trànsit per carreteres secundàries, de forma que no hi hagués retencions en aquest punt de la via mentres es treballava.

 

Comentarios
Multimedia Diari