Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un nen de Montblanc guanya el tercer premi del Concurs de Violí de Barcelona

Alexandre Amorós té 9 anys i és una jove promesa del violí. Actualment estudia al Conservatori de Música de Vila-seca

 

Alba Tudó

Whatsapp
Sasha Amorós al Concurs de Violí a Barcelona

Sasha Amorós al Concurs de Violí a Barcelona

El montblanquí Alexandre Amorós Korotkov, conegut també per “Sasha” ha guanyat el tercer premi de violí en la categoria de 9 a 11 anys. El Segon Concurs de Violí ha tingut lloc a Barcelona el cap de setmana del 27 i 28 de maig. El jurat fou constituït per Eva Graubin, presidenta; Raquel Castro i Manel Valdivieso. L’any passat obtingué el primer premi en la categoria fins els 8 anys.

En Sasha amb tan sols dos anys va començar a estudiar violí amb la professora polonesa, Ivona Burszynska. Més tard seguí els seus estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc. Des del 2012 estudia piano amb la professora Montse Homs. Actualment estudia el Conservatori de Música de Vila-seca, i ha tret la nota més alta en l’examen de pas a grau professional.

Sasha Amorós acompanyat de la presidenta del jurat Eva Graubin
 

Una afició que li prové dels seus pares

Alexandre Amorós és fill del músic i montblanquí Josep Maria Amorós Bayer, conegut dins del món artístic com 'Xolis', i Marina Korotkova, metgessa i amb coneixements musicals.

Els pares afirmen que Sasha ha arribat fins aquí gràcies a tota la dedicació i esforç per arribar lluny. Està content amb els premis i guardons ja que és el resultat de moltes hores d’assaig i de practicar el que més li agrada: el violí.  Sasha vol arribar a ser director d’orquestra.

 

 

 

 

 

 

Temas

Comentarios

Lea También