Un nen de Montblanc guanya el tercer premi del Concurs de Violí de Barcelona

Alexandre Amorós té 9 anys i és una jove promesa del violí. Actualment estudia al Conservatori de Música de Vila-seca

 

05 junio 2017 15:53 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El montblanquí Alexandre Amorós Korotkov, conegut també per “Sasha” ha guanyat el tercer premi de violí en la categoria de 9 a 11 anys. El Segon Concurs de Violí ha tingut lloc a Barcelona el cap de setmana del 27 i 28 de maig. El jurat fou constituït per Eva Graubin, presidenta; Raquel Castro i Manel Valdivieso. L’any passat obtingué el primer premi en la categoria fins els 8 anys.

En Sasha amb tan sols dos anys va començar a estudiar violí amb la professora polonesa, Ivona Burszynska. Més tard seguí els seus estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc. Des del 2012 estudia piano amb la professora Montse Homs. Actualment estudia el Conservatori de Música de Vila-seca, i ha tret la nota més alta en l’examen de pas a grau professional.

Una afició que li prové dels seus pares

Alexandre Amorós és fill del músic i montblanquí Josep Maria Amorós Bayer, conegut dins del món artístic com 'Xolis', i Marina Korotkova, metgessa i amb coneixements musicals.

Els pares afirmen que Sasha ha arribat fins aquí gràcies a tota la dedicació i esforç per arribar lluny. Està content amb els premis i guardons ja que és el resultat de moltes hores d’assaig i de practicar el que més li agrada: el violí.  Sasha vol arribar a ser director d’orquestra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari