Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un reusenc condueix de forma temerària per Constantí

La Policia Local atura un conductor que circulava amb una taxa d’alcohol quatre vegades i mitja superior a la permesa

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

La Policia Local de Constantí va instruir diligències penals  la matinada d'aquest dijous a un veí de  Reus per conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor va ser observat a les 00:15 hores de la matinada circulant per la plaça Mossèn Cinto Verdaguer amb una conducció erràtica i potencialment perillosa.

Una vegada aturat el vehicle, els agents van constatar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. El resultat final de la prova d’alcoholèmia va ser d’ 1,10 mil·ligrams d'alcohol per litre d’aire expirat (gr/l), una xifra 4,5 vegades superior a la permesa. Acte seguit, el vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal de la comissaria.

Paral·lelament, es dona la circumstància que en els darrers dos mesos la policia local ha instruït 6 atestats per delictes contra la seguretat vial per diferents motius.

Entre ells, destaquen el fet de conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir, conduir sense permís per pèrdua de vigència de punts o conduir amb privació judicial i trencament de condemna. Val a dir que tots aquests fets s’han produït dintre del nucli urbà de la població.

Temas

Comentarios

Lea También