Un ric i divers mostrari de tradicions a Valls

A Montblanc no hi faltaran els Pastorets de Josep M. Folch i Torres, el Casal de Jocs o la Gran Cavalcada de Reis el dia 5 de gener

24 diciembre 2018 11:07 | Actualizado a 24 diciembre 2018 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A l’actual costumari de Catalunya, el Nadal a Valls excel·leix pel ric i divers mostrari de tradicions. Una de les activitats que més durada té en el calendari és el Pessebre Vivent que té lloc al Barri Antic, al voltant de l’església de Sant Joan.

També comptaran amb estrenes els Pastorets Principals de Valls, que mostraran nous telons i jocs escènics. Els vallencs són la representació dels Pastorets amb més funcions de les programades al Camp de Tarragona, i també compten amb l’atractiu de les cançons i l’orquestrina en directe. S’estrenen la tarda de la diada de Sant Esteve i es clouen a la de Reis.

El Parc de Nadal instal·lat a l’antic convent del Carme és cogestionat per 14 entitats vallenques. Compta amb dues veles, un recinte estable, sis zones de tallers circenses i 12 tallers d’habilitats de jocs, creatives i esportives. Obrirà del 28 de desembre al 4 de gener en horari de matí i tarda, i usant materials reutilitzables aportats per la mateixa ciutadania vallenca. El dia 5 de gener hi haurà la Cavalcada de Reis que arribaran amb tren per repartir els regals als nens i nenes de la ciutat. El Nadal a la capital de l’Alt Camp s’allargarà fins al dia 6 de gener.

A Montblanc, el pavelló del Casal Montblanquí acollirà, durant les festes de Nadal, el Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal  que es durà a terme el 27, 28 i 29 de desembre, de quatre a les sis de la tarda. Durant aquests dies, els nens i les nenes tindran al seu abast un seguit de tallers, activitats i animacions per tal de passar una estona agradable i divertida.

Un altre moment especial serà el 30 de desembre, quan arribarà el Patge Carter. Els infants li podran entregar les seves cartes amb els desitjos de Nadal a partir de les dotze del migdia a l’ajuntament.

El programa també comptarà amb els concerts i els Pastorets de Josep M. Folch i Torres. Es representaran al Centre Cultural Sant Jordi els dies 25, 26 i 30 de desembre i l’1 de gener a les sis de la tarda.

El programa finalitzarà el 5 de gener a la tarda, amb la Gran Cavalcada de Reis. Començarà a les sis de la tarda des de l’avinguda del Doctor Folch de Montblanc.

Comentarios
Multimedia Diari