Un sindicat de Mossos denuncia falta de patrulles de trànsit a Montblanc

Les comarques de la Conca de Barberà i Alt Camp es queden sistemàticament sense vigilància dels agents perquè aquests han de cobrir serveis planificats fora de la seva demarcació

30 noviembre 2018 21:12 | Actualizado a 30 noviembre 2018 21:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El sindicat SAP-FEPOL, majoritari al cos de Mossos d’Esquadra, vol denunciar, en el marc de la seva campanya #sotamínims, les conseqüències que la greu manca d’efectius policials està provocant en la seguretat pública a Catalunya.

El darrer episodi el trobem al sector de trànsit de Montblanc. Els mossos de trànsit destinats a aquesta zona, que engloba les comarques de Conca de Barberà i Alt Camp,  han de deixar sistemàticament abandonat aquest sector territorial perquè són derivats per realitzar controls o dispositius a àrees com Tarragona o el Vendrell, deixant així descoberta la vigilància i prevenció d’aquestes dues comarques afectades per la mesura.

En aquest sentit, en cas d’haver un accident al sector de Montblanc o qualsevol delicte, el temps de resposta per part dels agents que han de recórrer més distància per tal de tornar a la zona accidentada augmenta.

Això afecta greument a la qualitat del servei que ofereixen, tant pel que fa a les tasques de prevenció i l’efecte dissuasori de les conductes de risc dels conductors, com a l’hora de donar un bon servei al ciutadà en cas de necessitat.

Segons el sindicat, és un fet habitual – i així ho han denunciat a la Subdirecció General de Recursos Humans del Departament d’Interior-  que entrin a treballar dues patrulles al sector de Montblanc i una d’elles sigui derivada al sector del Vendrell i l’altre a Tarragona, deixant buida i desprotegida la seva demarcació.

Per aquest motiu, la organització sindical, majoritària al cos de seguretat, defensa que els mossos de trànsit de Montblanc continuïn fent les tasques pròpies al seu sector, com vigilància preventiva, sense haver de suplir les mancances existents a Tarragona o El Vendrell, per tal d’evitar accidents o delictes a les carreteres de les comarques afectades.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari