Un tarragoní, guanyador de la Sardana de l'Any 2018

Alfred Abad, president de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, assoleix un guardó que mai abans havia rebut un compositor d'aquestes comarques

14 mayo 2019 12:44 | Actualizado a 24 mayo 2019 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Alfred Abad, compositor i President de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, guanyador de la Sardana de l'Any 2018 amb la composició "Montblanc, Capital de la Sardana" És el primer cop que un compositor tarragoní assoleix aquest premi.

El Concurs "La Sardana de l'any", el passat diumenge dia 12 de maig, arribava a la seva trentena edició, i per celebrar-ho com cal, es va dur a terme al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La primera part es van poder escolar les 10 sardanes finalistes per tal de que els més de dos mil espectadors que hi van assistir, pugessin votar per quina Sardana els hi agradava més, i proclamant així la Sardana de l'Alfred Abad.

En la segona part, i mentre es feia el recompte de les votacions, es va poder gaudir del grup d'havaneres Port Bo, de la cantant Indira Ferrer i de la Polifònica de Puig-Reig, acompanyats de les cobles Mediterrània, Sant Jordi Ciutat de Barcelona i Montgrins, els quals van fer gaudir de bona música a tots els assistents.

Sens dubte, una gran noticia per el món sardanista tarragoní, i en especial per la família Tarragona Dansa, que aquest any està de celebració dels seus 40 anys, i sens dubte, aquest reconeixement al seu President ha estat un bona empenta per continuar amb tots els actes previstos amb més energia que mai.

Comentarios
Multimedia Diari