Un veí de Vallmoll construeix la baldufa més petita del món

Juan Pedro Pino construeix amb material reciclat miniatures, microminiatures i nanominiatures. El proper dimarts, dia 15, al Casal de l’Avi de Vallmoll, se’n veuran algunes

13 agosto 2017 16:19 | Actualizado a 13 agosto 2017 16:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Juan Pedro Pino és un veí de Vallmoll que fa dos anys  que construeix miniatures, microminiatures i nanominiatures. Diferents elements amb dimensions reduïdes. El proper dimarts, 15 d’agost, al Casal de l’Avi de Vallmoll, de 8 a 9.30 hores, estarà obert al públic i es mostraran les obres. A més el proper 30 de setembre, de les 11 a les 14 hores, el Bar del Pilar del Joan de Vallmoll Juan Pedro Pino exposarà un cop més les miniatures. Estarà obert a tothom que vulgui conèixer més sobre aquest tema .

Segons l’artista fa dos anys que construeix aquestes miniatures. Tot va començar quan un dia va firmar amb un paper de fumar i amb mines de 0,5 un poema i des de llavors no ha parat de fer nanominiatures, microminiatures i miniatures. Afirma que té molta creativitat i  imaginació i quan s’inspira es posa a treballar.  Té molts projectes en ment com el Juke Box, el Diabolo, el Pont del Diable, una  tassa de cafè. Juan Pedro Pino ha explicat que: «Si tingués més temps, faria moltes  més coses, però necessito més hores per dur a terme totes les idees que tinc al cap». 
Les miniatures, les construeix amb material reciclat i amb tot tipus de material:plastilina, xapes de cava... tot el que li passa pel cap ho plasma d’aquesta manera.

El calçot de Valls

Al mes de gener va construir les miniatures dels calçots de Valls. Tenen un diàmetre d’1 mm i 3 cm i mig. Un treball amb esforç, dedicació i paciència.  Una altra miniatura que està construint és el Titànic amb 3D i girarà amb un motor. Així doncs es podrà veure els tres processos que va patir l’embarcació abans i després del xoc contra l’iceberg. També, amb peces electròniques no reciclables va dissenyar microsaures i cadascú deix a la imaginació el significat que tenen. Un dels seus objectius és poder fer més miniatures i guanyar el Rècord Guiness. Així doncs el veí de Vallmoll necessita material més bo i diners i  espera assolir el seu propòsit. Per ara la nanominiatura més petita que ha elaborat és una baldufa que fa 1 mm i mig. No obstant això, té projectes més ambiciosos en ment i que portarà a terme aviat.

Comentarios
Multimedia Diari