Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘Una Remullada on caben tots’

La Remullada compleix 20 anys, que els celebrarà com cal divendres amb tots els tarragonins. A més, es farà la petita Remullada, on els petits gaudiran de la festa de l’aigua que més caracteritza les festes de Sant Magí 

Beatriz Sánchez

Whatsapp
La Revetlla de la Remullada és un clàssic de la festa tarragonina. Foto: Pere Ferré / DT

La Revetlla de la Remullada és un clàssic de la festa tarragonina. Foto: Pere Ferré / DT

Si pensem en les festes de Sant Magí, automàticament ens ve al cap l’aigua, les llums, la festa... en definitiva, la famosa Revetlla de la Remullada. Divendres se celebrarà aquesta tradicional festa que enguany arriba a la seva 20a edició.
Així doncs, com tots els anys, a la plaça del Rei s’engegaran ruixadors del Carro, la Síndria, la Petxina Pelegrina i el Càntir a partir de les 23 hores.

Com ja porta fent des dels inicis, la companyia d’espectacles Pa Sucat i DJ Remullat seran els encarregats de posar els tons musicals a la revetlla per gaudir i ballar en una nit on l’aigua i la festa són les protagonistes.

A més, aquest acte, que s’ha convertit en un element imprescindible de les festes de Sant Magí, ha inspirat al dissenyador Tomás Castro per fer el cartell de les festes d’enguany.

La Remullada és un dels actes més esperats entre els tarragonins i la gent que s’apropa a gaudir de les festes de Sant Magí. La revetlla és un punt de trobada on joves de la ciutat i de pobles del voltant on gaudeixen. Molts grups d’amics es concentren per passar una nit refrescant sota la constant pluja que sorgirà dels mítics elements d’aquest esdeveniment.

Jordi Cartanyà, membre de Pa Sucat, diu que aquest any es treballarà amb els mateixos conceptes que aquests anys. «La Revetlla de la Remullada és un clàssic de la festa tarragonina que traspassa fronteres», assegura.

En comparació amb els darrers anys, en aquest es disposa de tota la plaça del Rei per garantir que tota la gent que acudeix a aquesta festa hi pugui cabre sense problemes. També hi ha una zona destinada a aquella gent que vol veure l’espectacle d’aigua i llums però des de la distància, sense mullar-se.

Consells per gaudir de la Remullada

En tractar-se d’una festa nocturna multitudinària cal prendre algunes mesures per tal que tots plegats puguem gaudir com cal d’una bona Revetlla de la Remullada.

Es recomana no haver pres alcohol abans i durant la festa per evitar conflictes amb altres assistents. Així doncs, dur a sobre ampolles de vidre també pot resultar altament perillós, pel que s’hauria d’evitar introduir a la revetlla aquests tipus d’ampolles.

Com que l’aigua és protagonista d’aquesta nit, és interessant la idea de guardar els mòbils i altres dispositius electrònics a fundes de plàstic impermeables. D’aquesta manera evitarem que s’espatllin si es mullen.

També es recomana no anar sense sabates a la Remullada, ja que no seria el primer cop que algú pren mal per anar descalç.
En el cas que es produeixi algun accident, també s’ha d’intentar mantenir la calma per evitar les allaus. En aquestes situacions pot resultar complicat el fet de tranquil·litzar-se, però ho hem d’intentar.

En definitiva, hem d’aplicar una dosi de sentit comú i civisme perquè aquest 20è aniversari de la Revetlla de la Remullada la puguem convertir en la millor de tots els anys.

Temas

Comentarios

Lea También