Una avaria deix diverses facultats de la URV sense llum 18 hores

Les dependències del Campus de Sescelades de Tarragona han recuperat la normalitat minuts abans de les sis de la tarda, després que una avaria de la matinada obligués a treballar amb grups electrògens

19 mayo 2017 15:56 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una avaria elèctrica greu, detectada a quarts d'una d'aquesta matinada de dimarts, ha provocat que el funcionament de les facultats instal·lades al Campus Sescelades de la URV, al barri de Sant Pere i Sant Pau, funcionessin de forma provisional amb grups electrògens i amb talls intermitents de llum fins a les 17.50 hores. Tot i les dificultats per iniciar la jornada laboral, les incidències han estat mínimes.

La Universitat ha explicat que "aquesta matinada s'ha produït una avaria greu en una de les seccions del subministrament de Mitja Tensió i com a conseqüència d'aquesta avaria s'ha cremat part de la instal·lació, la qual cosa ha bloquejat el subministrament de tot el campus". L'empresa Comsa, responsable de manteniment, és qui ha treballat a contrarrellotge per restablir la normalitat a les diverses facultats.

L'incidència ha arribat als Bombers i a la Guàrdia Urbana de Tarragona, però ells no han participat ja que l'avaria estava controlada des del primer moment. Sí ho ha fet Endesa, que ha explicat que era una avaria interna i que no es connectaria a la resta de la xarxa elèctrica de la ciutat per evitar riscos i altres afectacions. La connexió s'ha restablert poc abans de les sis de la tarda, han explicat fonts de la URV.

Han treballat dos equips per reconstruir la part cremada. Mentrestant , hi havia en funcionament els grups electrògens d'emergència de la Universitat que mantenen les instal·lacions bàsiques, especialment de suport a la recerca, perquè no es malmetessin algunes mostres o es vegessin afectats alguns experiments.

Aquesta avaria no ha afectat en cap moment el suministrament al barri cooperativista ni a cap altre servei extern.

 

Comentarios
Multimedia Diari