Una cinquantena de socorristes vetllaran aquest estiu per la seguretat als quinze quilòmetres de costa a Tarragona

Divendres s'inicia la temporada de platges que enguany reforça el repartiment de cendrers, fins a les 10.000 unitats

 

13 junio 2017 10:03 | Actualizado a 13 junio 2017 10:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 48 socorristes vigilaran aquest estiu les platges del municipi de Tarragona. Aquest divendres comença la temporada de platges al litoral tarragoní, amb la vigilància per part dels equips de la Creu Roja i agents de la Guàrdia Urbana.

El servei es mantindrà tot l'estiu -fins al 13 de setembre- als més de 15 quilòmetres de costa que hi ha al municipi. En el conjunt de la demarcació, Creu Roja va fer l'any passat més d'una quarantena de rescats.

La campanya que impulsa l'Ajuntament de Tarragona enguany no presenta gaires novetats respecte les anteriors, si bé posa el focus en millorar la neteja de les platges i evitar les conductes incíviques.

Així, es repartiran entre els banyistes fins a 10.000 cendrers -uns milers més que en passades campanyes- per evitar que es deixin burilles a la sorra. Una altra novetat serà la distribució de denúncies policials en format PDF als càmpings per a clients, víctimes d'un furt o robatori, perquè ja puguin omplir-la i agilitzar el tràmit mentre s'hi desplaça una patrulla.

Comentarios
Multimedia Diari