Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Infraestructures

Una comissió del Senat aprova instar l'Estat a millorar les incorporacions a l'A-7

Demanen que s'allargui fins els 125 metres, un requisit indispensable per a carreteres on la velocitat és de 100 km/h

Diari de Tarragona

Whatsapp

La Comissió de Foment del Senat ha aprovat per unanimitat reclamar a l’executiu espanyol la millora dels accessos de l’A-7 al seu pas per Tarragona. Laura Castel, senadora d’ERC per Tarragona, ha fet arribar aquest dimecres a la Comissió una petició impulsada des de la capital tarragonina pel grup municipal. ‘El passat mes de novembre vam presentar al plenari una moció denunciant la perillositat de les incorporacions i sortides de l’A7 i ara hem volgut fer un pas més enllà i per això ho hem fet arribar a la Comissió de Foment. Aprofitant la presència d’ERC a Madrid volem aportar solucions a les necessitats de la ciutat’, explica el regidor Pau Ricomà.

autovia a-7
Incorporació a l'autovia A-7 des de l'avinguda de Catalunya, a Tarragona.

Des d’ERC es reclama que el Ministeri de foment adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164 allargant-les fins als 125 metres. Serien pràcticament les incorporacions de l'avinguda de Catalunya i la del cementiri. Recorden que aquest és un requisit que marca la normativa per a carreteres on la velocitat és de 100 km/h. ‘L’A-7 és un eix viari fonamental per a la ciutat, una circumval·lació urbana que suporta un trànsit de l’ordre de 50.000 vehicles diaris, molts d’ells d’alt tonatge. És indispensable garantir-ne la seguretat, les incorporacions i sortides tal i com estan dissenyades suposen un perill pels conductors’, conclou Ricomà.

Comentarios

Lea También