Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una comunitat de veïns de Les Borges del Camp, cansada de conviure amb un edifici sense acabar

Fa 10 anys que viuen al costat d\'una estructura d\'obra que els causa problemes d\'humitat, brutícia, inundacions i inseguretat
Whatsapp
Aspecte de l\'estructura de l\'edifici inacabat que es troba al carrer plaça de la Font. Foto: Pere Ferré

Aspecte de l\'estructura de l\'edifici inacabat que es troba al carrer plaça de la Font. Foto: Pere Ferré

Els veïns del número 1-3 del carrer Catalunya de les Borges del Camp asseguren estar farts de conviure diàriament al costat d’un edifici que només disposa de l’estructura d’obra.

Expliquen que l’estat del bloc adjacent fa 10 anys que és el mateix i que els hi ha causat problemes d’humitats, inundacions i destrosses en una de les parets de l’escala del seu edifici.

Joan Sangés és un dels veïns afectats que assegura parlar en representació de tots els veïns quan també subratlla els importants problemes de brutícia que es donen a l’esquelet de formigó del carrer Plaça de la Font, una situació –apunta– que s’ha anat solucionant quan la comunitat s’ha queixat tant a l’Ajuntament de les Borges del Camp com a l’empresa responsable de l’obra.

Precisament, Sangés manifesta que ja han reclamat en diverses ocasions al consistori que actuï «per tancar la planta baixa de l’estructura, ja que fa 10 anys que estem igual». Junt amb el problema de neteja també s’hi suma la inseguretat que els genera viure al costat d’una estructura on, explica, s’hi han arribat a trobat pràcticament de tot.

Des de l’Ajuntament de les Borges del Camp manifestaven al Diari que són conscients de la problemàtica existent des de fa temps i que la mateixa ciutadania del municipi en reclama una solució per la seva cèntrica ubicació.

Segons el consistori, en aquests moments el termini de llicència d’obres ja ha vençut, un fet necessari perquè iniciessin un expedient per tal de condicionar la zona. La intenció inicial abans de prendre altres mesures és la de requerir a Eurollar SA que aixequi una paret de formigó d’uns dos metres d’alçada per minimitzar les afectacions. Per la seva banda, des de la mateixa empresa exposen que la seva voluntat sempre ha estat la de finalitzar les obres i que ha sol·licitat al consistori del poble una moratòria per poder continuar-les. També apunten que sempre han vetllat pel bon estat de la infraestructura.

El mateix Sangés també es mostra indignat perquè fa uns 17 anys que va comprar el pis i, des de llavors, manifesta que els membres de l’empresa li donen llargues a l’hora de construir un ascensor «que fou promès a l’hora de firma l’escriptura i davant notari».

Segons explica ell mateix, la intenció era que l’ascensor fos el mateix per als dos habitatges, però com que una d’elles no s’ha finalitzat no s’ha acabat instal·lant. Com a exemple gràfic de la incomoditat que representa, exposa que ha hagut de carregar els paquets sempre per les escales durant tots aquests anys.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También