Una detinguda a Montblanc per haver furtat amb el mètode de l'abraçada

Va sostreure una polsera d´or valorada en 3.000 euros

19 mayo 2017 21:38 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de seguretat Ciutadana de la comissaria de Montblanc (Conca de Barberà), conjuntament amb agents de la Policia Local de Montblanc van detenir el dia 24 de setembre una dona de 26 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Badalona, com a presumpta autora d’un delicte de furt.

Segons fonts policials, els fets van succeir a l’interior d’un bar de Montblanc quan la dona va guanyar-se la confiança de la víctima, un home d’avançada edat. Va ser a través del mètode de l’abraçada que li va sostreure una polsera d’or valorada en més de 3.000 euros. Tot seguit la dona va fugir corrent.

Una dotació de la policia local de Montblanc va veure la dona com fugia i la va poder interceptar a l’alçada del passeig de l’estació. Una altra dotació dels Mossos d’Esquadra propera a la zona va arribar al mateix moment i va poder localitzar la dona, la qual va llençar la polsera a terra darrere d’un vehicle. Després d’escorcollar-la i inspeccionar l’entorn es va trobar la polsera que acabava de sostreure i va quedar detinguda.

La detinguda va passar a disposició judicial el passat 25 de setembre al Jutjat d’Instrucció i Funcions de Guàrdia a Valls, a l’Alt Camp i el jutge va decretar per a la detinguda la seva llibertat amb càrrecs.

 

El mètode

El modus operandi conegut com el ‘mètode de l’abraçada’ consisteix a guanyar-se la confiança de la víctima, que normalment són homes d’edat avançada.

És en aquest context que l’autor del robatori intima de forma ràpida i aprofita la ben entesa i el clima de confiança i distracció de la víctima per sostreure polseres i cadenes d’or davant de qualsevol descuit.

Comentarios
Multimedia Diari