Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una dona es queixa perquè s'ha arxivat la seva denúncia per maltractaments

Segons el jutjat de Valls, no hi ha prou proves

Redacció

Whatsapp
Rodríguez mostrant unes imatges amb cops a la cara que li va propiciar  la dona amb qui està actualment la seva exparella. Foto: M. P.

Rodríguez mostrant unes imatges amb cops a la cara que li va propiciar la dona amb qui està actualment la seva exparella. Foto: M. P.

Maria Rodríguez, una veïna de Valls de 40 anys, es mostra «indignada» perquè la denúncia que havia interposat contra la seva exparella per maltractaments ha quedat arxivada. En l’auto emès pel Jutjat de Valls es justificava que no hi havia prou proves, mentre que posteriorment l’Audiència Provincial es va pronunciar en la mateixa línia dient que hi ha una «absència d’elements que permetin identificar que l’estadi d’imputació no va traspassar la frontera de la sospita», un auto que Rodríguez no pot recórrer. «He quedat com una falsa denunciant i això no ho puc permetre», explica la dona, la qual assegura que la seva exparella l’havia maltractat, però que mai no havia dit res per por, ja que «em tenia amenaçada». Va decidir denunciar quan a finals d’agost va descobrir que l’home tenia relacions amb una altra dona, també denunciada per haver pegat a Rodríguez. «La meva família està amenaçada per aquesta gent i ningú no fa res. Intentarem reobrir el cas», diu.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También