Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una donació molt especial al Sociosanitari Francolí

Gonçal Brotons, fundador de l'empresa Hug-me, entrega al centre de salut un detall a la seva plantilla per l'atenció a una familiar seva

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'entrega s'ha fet aquest matí. FOTO: Hug me

L'entrega s'ha fet aquest matí. FOTO: Hug me

Gonçal Brotons, fundador de l'empresa Hug-me, ha fet entrega aquest dimecres d'un producte novedós i pràctic a la plantilla del Sociosanitari Francolí, de Tarragona.

Es tracta d'una pestanya de plàstic que permet buidar amb precisió els tubs de pasta de dents, pegament, cremes... i que en el cas del centre mèdic serà util en els diferents productes que estan envasat en tubs.

Aquesta pestanya de plàstic permet aprofitar millor el contingut dels tubs. FOTO: Hug-me

La donació de Brotons és en agraïment a l'atenció que ha rebut una tieta seva en les ocasions que ha estat ingressada allí i també serveix per donar a conèixer un producte que pot ser pràctic en molts àmbits i que l'empresari de Perafort està posant al mercat.

De fet, ha creat una col·lecció amb imatges de Tarragona que es poden adquirir en un quiosc de la Rambla, davant l'escola de les Teresianes.

Comentarios

Lea También