Una empresa de Valls crea 70 llocs de treball amb luxes com pàdel, tobogans i sala de massatges

L’empresa de comerç online Prat International Brands ultima el seu trasllat de Torredembarra a la capital de l'Alt Camp

20 febrero 2018 18:01 | Actualizado a 21 febrero 2018 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’empresa catalana de comerç online Prat International Brands traslladarà a finals de març la seva seu a Valls, amb una inversió de 4 milions d’euros i la creació de 70 llocs de treball amb una nova implantació al polígon industrial.

Ahir al migdia van visitar les noves instal·lacions de la companyia; la directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacon, el regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, el directiu de la firma Albert Prat, la directora dels Serveis Territorials del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, Carme Mansilla, a més d’altres representants municipals i del govern de la Generalitat.

L’empresa s’ha instal·lat al sector de Palau de Reig del polígon industrial en una nau de 7.000 m2 on trasllada la seva seu amb una inversió inicial de 3 milions d’euros que es completaria, d’acord amb les previsions de la companyia, amb 1 milió d’euros més per ampliar la superfície total fins als 14.000 m2.

Prat International Brands té la seva seu actual a Torredembarra i ha buscat un nou emplaçament per la seva expansió.

L’empresa té present la comoditat i la voluntat de la seva plantilla i per aquesta raó complementarà les instal·lacions amb una pista de pàdel, tobogans, un restaurant, sala de massatges, zona per descansar i una àrea per a la cura dels infants dels treballadors... Privilegis perquè els treballadors estiguin còmodes.

Per la seva part, durant la visita el directiu de la firma, Albert Prat ha destacat que «ens agrada captar a bons empleats ja que a Tarragona costa una mica més trobar aquesta gent».

El nou model d’empresa ajuda a fidelitzar els professionals i promocionar el talent. La companyia també va valorar el teixit empresarial del polígon industrial de Valls, amb importants grups com Kellogg’s i Ikea, així com l'arribada de la nova empresa de climatització, Frigicoll, just davant de Prat International Brands.

El regidor d’Empresa i Ocupació Joan Carles Solé  ha dit que «és un veritable plaer que hàgiu pensat en Valls, i això suposarà una gran injecció econòmica per la ciutat».

La directora general d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacon ha felicitat a l’empresa per la nova iniciativa tot afegint que «és un valor afegit que seguiu apostant pel territori».

La implantació a Valls de Prat International Brands ve motivada per l’augment de la facturació que ha experimentat aquesta companyia de comerç online en els últims anys.

Des de Valls, l’empresa espera millorar la seva capacitat de distribució dels seus productes, principalment a l’Estat espanyol, Itàlia, França, Portugal i a països del nord d’Àfrica, i a la vegada ampliar mercats.

En la visita, els responsables de la companyia han anunciat a més que els seus plans d’expansió contemplen doblar anualment personal per afrontar el creixement en vendes de l’empresa.

A hores d’ara, Prat International Brands és l’empresa amb vendes a Ebay més important de l’Estat espanyol i el seu objectiu és consolidar des de Valls aquesta posició i passar a ser també líders a França i Itàlia, segons assegura Prat.

L’empresa comercialitza per internet quatre marques pròpies, la principal és Greencut, fundada el 2008 per a la fabricació i venda online de maquinària i eines de jardineria.

A més però, la companyia compta també amb marques pròpies com FitFiu de màquines de fitness, MC Haus com a línia de mobiliari i Sailoor per accessoris nàutics.

Albert Prat va fundar l’empresa l’any 2008 com emprenedor amb una línia de negoci basada en la venda 100% per internet de productes propis fabricats amb les seves marques a preus competitius, gràcies a la comercialització directa al client.

Comentarios
Multimedia Diari