Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una festa infantil per celebrar el final de les obres del carrer Avenir de Valls

Es farà aquest divendres i està promoguda per l'Associació de Comerciants del Carrer Avenir i l'Ajuntament

Redacció

Whatsapp

L'Associació de Comerciants del Carrer Avenir i l'Ajuntament de Valls han organitzat una celebració aquest divendres dia 17 amb motiu de la finalització de les obres d'urbanització i millora d'aquest carrer. La festa s'iniciarà a les 18h al tram d'Avenir que s'ha reformat i comptarà amb la participació de la Colla Gegantera “la Pessigolla” i inflables per als més petits.

Les obres de reforma del tram del carrer Avenir comprès entre els carrers Anselm Clavé i Colom es van iniciar el passat mes d'abril i van finalitzar la setmana passada. La reforma, amb una invesió de 180.000 euros, ha tingut com objectiu consolidar l'eix que conformen els carrers Avenir i Germans Sant Gabriel com a carrers comercials que connecten el centre de la ciutat amb altres zones comercials com les zones de la Vallvera i passeig de l'Estació. Les obres han inclòs la millora completa de la pavimentació i l'ampliació de voreres per fer el carrer més còmode, segur i accessible als vianants, a més de renovar l'enllumenat públic i el mobiliari urbà.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También