Una gran cobertura del 'Diari' per a una gran jornada castellera

'Diari de Tarragona' estarà a peu de plaça per oferir-vos la millor cobertura audiovisual del Concurs. A més oferirà dissabte un suplement de 32 pàgines amb les dades de les colles i una guia del Concurs

19 mayo 2017 18:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una vegada més, i com ha fet sempre com a mitjà amfitrió que el sent com a propi, el Diari de Tarragona es bolcarà aquest cap de setmana amb el Concurs de Castells, i n’oferirà la millor cobertura prèvia i també posterior a la gran cita, tant a nivell d'edició impresa com digital. Pel què fa a la cobertura digital, el Diari de Tarragona oferirà una gran cobertura audiovisual amb vídeos d'entrevistes als caps de colla, vídeos dels castells, fotogaleries i cròniques minucioses i actualitzades al moment del que succeeixi a la plaça.

Per una altra banda, pel què es refereixo a la cobertura impresa d’entrada, aquest dissabte, amb l’edició del Diari, es repartirà un suplement extraordinari de 32 pàgines amb tota la informació que cal conèixer sobre l’espectacle més gran del món casteller. Un document imprescindible en el qual el lector trobarà les millors anàlisis sobre com arriba cada colla, les opinions dels experts més prestigiosos, i una peça en profunditat, colla a colla, de les 32 agrupacions que prendran part en les dues jornades.

El Diari de Tarragona oferirà una informació rigorosa i actualitzada de quins són els objectius i les intencions de cadascuna d’elles. A més, l’extra inclou també informació estadística sobre les millors actuacions i els millors castells assolits per cada agrupació tant en el global de la seva història.

Al suplement també s’hi inclouran altres informacions bàsiques, com ara les novetats en la taula de puntuacions o en les normes d’actuació, amb especial atenció a l’anomenat sistema de ‘rondes encavalcades’ que s’estrenarà per tal d’intentar agilitzar l’actuació, i no hi faltaran també altres peces com ara un repàs a la dimensió mediàtica que ha assolit l’esdeveniment o una entrevista amb el seu director, Xavier González. Tampoc no faltarà la guia del Concurs, on el lector podrà consultar els punts que val cada castell, on s’ubica cada colla a plaça i en quin ordre actua.

Comentarios
Multimedia Diari