Una indisposició d'un conductor causa un accident lleu d'un autocar escolar

Podia haver sigut una tragèdia, però, per sort, l'accident de trànsit d'ahir a primera hora de la tarda al Pla de Santa Maria va acabar en un ensurt sense conseqüències

19 mayo 2017 17:26 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un autobús escolar, amb 48 passatgers (professors i alumnes) va patir un accident quan tornava cap a casa. Tot i que no està confirmat oficialment, sembla que el destí de l’autobús era Olesa de Montserrat

Poc després de les 15 hores, el conductor va patir una indisposició quan circulava per l’AP-2 en sentit Barcelona i aquest problema físic va provocar que el vehicle sortís del carril i acabés frenant bruscament al voral provocant un esglai generalitzat.

L’avís al 112 es va produir a les 15.26 hores i davant la presència de tants nens, entre 10 i 11 anys, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar tres efectius: el vehicle d’intervenció ràpida (VIR), una medicalitzada i una ambulància bàsica.

Fonts del SEM van confirmar que l’únic ferit lleu després de la frenada brusca va ser el mateix conductor, que per una indisposició es va veure obligat a fer la maniobra a l’autopista. L’ambulància va traslladar l’home al Pius Hospital de Valls i l’empresa d’autobusos van portar un conductor substitut per fer arribar a la canalla fins a casa seva.

Tot i que cap dels professors i nens es van queixar de l’impacte, hi va haver un segon avís del SEM una hora més tard. L’autobús ja es trobava circulant per la C-51 i va decidir fer una parada a l’àrea de servei de Vila-rodona. Alguns nens es queixaven de dolors i, davant la situació, es va activar novament personal sanitari per fer una nova avaluació.

Les mateixes fonts informen que dos nens de 10 anys van ser atesos al mateix autobús, però cap va requerir un trasllat hospitalari. El viatge va acabar a les 17.30 hores sense cap més incidència, van informar els Mossos d‘Esquadra. 

Comentarios
Multimedia Diari