Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una nova APP per a turistes promou més de 700 punts de Tarragona

Cada recurs i els esdeveniments de l'agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu Foto: Lluís Milián

Imatge d'arxiu Foto: Lluís Milián

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona impulsa ‘Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre’, una nova aplicació que posa a disposició de visitants i turistes 704 recursos turístics de la demarcació. Aquesta eina gratuïta ofereix informació sobre espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació. L’aplicació, disponible en català, castellà, anglès i francès, ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili.

Cada recurs i els esdeveniments de l’agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. L’agenda de Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre s’actualitza setmanalment.

L’aplicació, disponible per a iOs i Android, ofereix als visitants la informació turística, de lleure, cultura i d’agenda d’activitats de les comarques de Tarragona, des d’una única plataforma per contribuir a millorar la seva experiència a la destinació i el descobriment del màxim de recursos turístics.

El President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, destaca que l’aplicació respon a una de les línies estratègiques de l’ens, “intensificar l’exercici d’innovació en les eines i instruments al servei de la difusió de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La tecnologia és un dels principals vectors de canvi a la indústria turística, i s’ha d’entendre com un dels actius per incrementar-ne la competitivitat”, ha afirmat.

L’aplicació ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, i es pot descarregar a Google Play i Apple Store. A més, un cop descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades de l’aplicació, de manera que es pot consultar sense connexió a Internet.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También