Una nova APP per a turistes promou més de 700 punts de Tarragona

Cada recurs i els esdeveniments de l'agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació

19 mayo 2017 20:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona impulsa ‘Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre’, una nova aplicació que posa a disposició de visitants i turistes 704 recursos turístics de la demarcació. Aquesta eina gratuïta ofereix informació sobre espais culturals, parcs d’atraccions temàtics i aquàtics, platges i cales, espais naturals, activitats a la natura, activitats aquàtiques, cellers visitables, spa, golf i pitch&putt, així com serveis de transport i informació. L’aplicació, disponible en català, castellà, anglès i francès, ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili.

Cada recurs i els esdeveniments de l’agenda estan georeferenciats i es mostren al turista segons la seva situació, suggerint a l’usuari els punts turístics i les activitats que té disponibles al seu voltant, i en seleccionar-los s’accedeix a una fitxa amb una descripció, les dades de contacte i la posició al mapa. L’agenda de Visit Costa Daurada & Terres de l’Ebre s’actualitza setmanalment.

L’aplicació, disponible per a iOs i Android, ofereix als visitants la informació turística, de lleure, cultura i d’agenda d’activitats de les comarques de Tarragona, des d’una única plataforma per contribuir a millorar la seva experiència a la destinació i el descobriment del màxim de recursos turístics.

El President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, destaca que l’aplicació respon a una de les línies estratègiques de l’ens, “intensificar l’exercici d’innovació en les eines i instruments al servei de la difusió de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La tecnologia és un dels principals vectors de canvi a la indústria turística, i s’ha d’entendre com un dels actius per incrementar-ne la competitivitat”, ha afirmat.

L’aplicació ha estat desenvolupada pel Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, amb seu al Campus Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, i es pot descarregar a Google Play i Apple Store. A més, un cop descarregada, el telèfon mòbil guarda les dades de l’aplicació, de manera que es pot consultar sense connexió a Internet.

 

Comentarios
Multimedia Diari