Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una nova rotonda millorarà la seguretat a la Riera de Gaià

Les obres quedaran enllestides al setembre i obligaran a tallar al trànsit la T-202 del 13 al 15 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Diputació de Tarragona

FOTO: Diputació de Tarragona

Una nova rotonda regularà el trànsit a la intersecció de les carreteres T-202, T-203 i T-214 a l'accés del municipi de la Riera de Gaià.

Aquest projecte de la Diputació de Tarragona permetrà ordenar el trànsit de vehicles en aquest punt, millorant la seguretat viària i la mobilitat dels usuaris que accedeixen a la Riera de Gaià, però també la d'aquells que utilitzen aquesta intersecció per arribar a altres destinacions com Altafulla, El Catllar, Torredembarra o la Nou de Gaià.

Les obres de construcció de la rotonda van començar a l'abril i es preveu que quedin enllestides al mes de setembre. Aquests treballs obligaran a tallar el trànsit a la carretera T-202 d'Altafulla a la Riera de Gaià, entre els punts quilomètrics 3,550 a 3,613, des del dimecres 13 al divendres 15 de juny. Durant aquests dies s'habilitarà un itinerari alternatiu per als usuaris amb desviaments provisionals a través de les carreteres N-340 i la T-214.

A més de la construcció de la rotonda, aquest projecte també preveu altres actuacions com la instal·lació d'una nova columna d'enllumenat per garantir i reforçar el nivell d'il·luminació en aquest punt. El cost d'aquest actuació és de 530.973,11 euros.

 

Temas

  • Diputacio de Tarragona
  • La Riera de Gaià

Comentarios

Lea También