Una rotonda donarà accés a la zona industrial de Sarral des de la TP-2311

Els treballs es liciten per un import de 555.000 euros, començaran la tardor vinent i tindran una durada de vuit mesos

19 mayo 2017 15:44 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de construcció d’una rotonda a la TP-2311 a Sarral (Conca de Barberà) que millorarà l’accessibilitat a una zona industrial. Els treballs comptaran amb una inversió prevista de 555.000 euros. Començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de vuit mesos.

El nou giratori se situarà al sud-oest de Sarral, a la TP-2311, carretera de Sarral a Cabra del Camp i al Pla de Santa Maria, on hi ha un accés cap a l’autopista AP-2. En aquesta carretera, actualment existeix un encreuament des d’on s’accedeix a una zona industrial, que presenta certa dificultat a l’hora de maniobrar, especialment en els moviments de i cap a l’autopista AP-2, ja que els vehicles han de fer un gir molt pronunciat.

La construcció de la rotonda facilitarà aquests moviments i permetrà millorar l’accessibilitat a la zona i la seguretat viària en aquesta carretera. El giratori tindrà 40 metres de diàmetre fins a la línia blanca exterior, amb una calçada anular de 8 metres, voral exterior d’1,5 metres i voral interior de 0,5 metres d’amplada. Es preveuen tres vials de connexió des de la rotonda: cap al nucli de Sarral, cap al Pla de Santa Maria i cap a la zona industrial. Les obres inclouran moviments de terres, desviament de serveis, tasques de pavimentació drenatge, senyalització, seguretat i urbanització.

Comentarios
Multimedia Diari