Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una rotonda donarà accés a la zona industrial de Sarral des de la TP-2311

Els treballs es liciten per un import de 555.000 euros, començaran la tardor vinent i tindran una durada de vuit mesos

Redacció

Whatsapp
L´actuació consistirà en la construcció d´una rotonda que facilitarà els moviments cap a l´autopista. FOTO: D. T. S.

L´actuació consistirà en la construcció d´una rotonda que facilitarà els moviments cap a l´autopista. FOTO: D. T. S.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de construcció d’una rotonda a la TP-2311 a Sarral (Conca de Barberà) que millorarà l’accessibilitat a una zona industrial. Els treballs comptaran amb una inversió prevista de 555.000 euros. Començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de vuit mesos.

El nou giratori se situarà al sud-oest de Sarral, a la TP-2311, carretera de Sarral a Cabra del Camp i al Pla de Santa Maria, on hi ha un accés cap a l’autopista AP-2. En aquesta carretera, actualment existeix un encreuament des d’on s’accedeix a una zona industrial, que presenta certa dificultat a l’hora de maniobrar, especialment en els moviments de i cap a l’autopista AP-2, ja que els vehicles han de fer un gir molt pronunciat.

La construcció de la rotonda facilitarà aquests moviments i permetrà millorar l’accessibilitat a la zona i la seguretat viària en aquesta carretera. El giratori tindrà 40 metres de diàmetre fins a la línia blanca exterior, amb una calçada anular de 8 metres, voral exterior d’1,5 metres i voral interior de 0,5 metres d’amplada. Es preveuen tres vials de connexió des de la rotonda: cap al nucli de Sarral, cap al Pla de Santa Maria i cap a la zona industrial. Les obres inclouran moviments de terres, desviament de serveis, tasques de pavimentació drenatge, senyalització, seguretat i urbanització.

Temas

  • COMARQUES

Lea También