Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Unes 2.500 persones visiten l'Exposició de Bolets Vila del Morell

Aquesta mostra va oferir una àmplia varietat micològica, amb exemplars tant comestibles com verinosos.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'exposició es va celebrar al llarg del cap de setmana.

L'exposició es va celebrar al llarg del cap de setmana.

Un dels grans clàssics de la tardor morellenca va reviure aquest passat cap de setmana. I ho va fer amb gran èxit, tal i com demostren els
2.500 visitants que van endinsar-se en l’univers de la 23 edició de l'Exposició de bolets Vila del Morell.

Com sempre, aquesta mostra va oferir una àmplia varietat micològica, amb exemplars tant comestibles com no comestibles, ja que una de les finalitats d’aquesta iniciativa anual és donar a conèixer les varietats verinoses per ampliar-ne el seu coneixement i identificació per part de la població.

Sota l’organització de l’entitat local Tocats del Bolet i amb la col·laboració de l’Ajuntament, la 23a Exposició –ubicada a la sala d’actes de l’Ajuntament- va rebre un degoteig continuat de visitants durant tot el cap de setmana.

Els bolets van ser exposats en reproduccions en miniatura dels seus respectius hàbitats naturals, fet que el públic assistent va valorar molt positivament un any més.

De la mateixa manera, també va rebre una molt bona valoració l’espai gastronòmic vinculat a la 23a Exposició de bolets Vila del Morell. I és que, tot seguint el costum d’aquest esdeveniment, els visitants de la mostra van poder degustar el diumenge al migdia diferents receptes elaborades amb els bolets com a ingredient bàsic.

Finalment, aquest cap de setmana dedicat al bolet es va veure completat amb la presència de diferents punts de venda de productes relacionats amb la micologia, a través de les parades instal·lades a l’exterior de l’Ajuntament.

Temas

  • El Morell
  • bolets

Comentarios

Lea También