Unes 50 persones es concentren a Tarragona per rebutjar l'operació policial de Salou

Mostres de suport als senegalesos i crítiques a la "repressió" de la classe treballadora "més precària"

19 mayo 2017 22:04 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest dimecres a la tarda al davant de la Delegació del Govern a Tarragona per rebutjar l'operació policial dels Mossos a Salou. Convocats per l'Esquerra Independentista, els participants han mostrat el seu suport a la comunitat senegalesa i s'han solidaritzat amb la família i amics de l'home de 50 anys que va morir durant l'operatiu contra el 'top manta'. Durant l'acte, el regidor de la CUP a Reus, Edgar Fernández, ha denunciat "la repressió que pateix la classe treballadora més precària". Per la seva banda, Santi Fortuny, d'Endavant, ha denunciat que molts senegalesos "treballen segurament sota el domini de màfies i en condicions d'esclavatge".

La protesta ha arrencat poc després de les set de la tarda davant la Delegació del Govern, que a aquesta hora ja estava tancada. Els participants han mostrat pancartes de suport a la comunitat senegalesa. De fet, la protesta tenia l'objectiu de donar suport als familiars i amics de la víctima, així com fer una crida a esclarir les circumstàncies de la mort.

Santi Fortuny, d'Endavant, ha afegit que s'han concentrat "per rebutjar el que considerem un crim i una barbàrie del sistema capitalista com la que ahir es va donar a Salou contra la classe treballadora i al seu sector més oprimit. El regidor reusenc de la CUP, per la seva banda, ha reclamat també que el sistema procuri els mateixos drets i una "vida digna" per a tothom.

Comentarios
Multimedia Diari