Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Uns 100 membres de la PAH ocupen l'oficina del Santander de l'edifici Atlàntic

Reclamen una solució per una dotzena de casos en procès de desnonament i asseguren que no abandonaran la seu fins que no obtinguin una cita amb un interlocutor

Redacció

Whatsapp
Membres de la PAH, ocupant l'oficina del Santander de l'edifici Atlàntic, aquest matí. Foto: Xavier Gispert

Membres de la PAH, ocupant l'oficina del Santander de l'edifici Atlàntic, aquest matí. Foto: Xavier Gispert

Unes 100 persones de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat aquest matí l'oficina del banc Santander de l'edifici Atlàntic. Reclamen una solució per una dotzena de casos en procés de desnonament pels que, asseguren, no tenen resposta i es senten 'amenaçats'. Afirmen estar disposats a negociar, però insisteixen en que 'el banc no ens fa cas'. 'Som deutors de bona fe que que l'únic que volem és entregar casa nostra a canvi d'una rescissió del deute', conclouen.

La PAH assegura que no abandonaran l'oficina ocupada fins que no obtinguin una cita amb un interlocutor mig que 'ens doni solucions al sobreendeutament de les famílies'.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También