Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Urbanisme aprova el pla d'usos de 39 parcel·les d'equipaments als barris de Ponent de Tarragona

L'àrea també acollirà una gran zona esportiva per als Jocs Mediterranis del 2017

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu aèria dels barris de Ponent de Tarragona. Foto: DT

Imatge d'arxiu aèria dels barris de Ponent de Tarragona. Foto: DT

La Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha emès aquest dimarts un informe favorable al pla de millora urbana que concretarà l’ús de 39 parcel·les d’equipaments existents o previstos als barris de Ponent de la ciutat de Tarragona. Amb aquest Pla, l’ajuntament busca revitalitzar i relligar amb la resta de la trama urbana els barris residencials de Campclar, Torreforta, la Granja, la Floresta, l’Albada, Parc Riu Clar i els antics sectors dels plans parcials 9 i 13. L’objectiu és evitar la dispersió dels nuclis que conformen el terme i assolir entorns cohesionats. La zona compresa entre Bonavista i Campclar acollirà una gran àrea d’equipaments esportius destinats als Jocs Mediterranis del 2017 i, també, altres peces d’equipaments i zones lliures.

La concreció dels usos que hauran de tenir totes les àrees d’equipaments permetrà assegurar-ne una bona distribució, facilitarà dur a terme operacions de revitalització del teixit urbà d’aquests barris i la creació d’àrees de nova centralitat. La titularitat de 31 de les parcel·les és municipal i, la resta, pertanyen a altres administracions o a ens privats. 

Segons el pla, 18 tindran un ús cultural; sis es dedicaran a un ús administratiu; quatre, esportiu; tres, sanitari; unes altres tres quedaran com a espais lliures; tres més tindran ús religiós; un acollirà una deixalleria i, un altre, instal·lacions d’abastament. El pla inclou dues peces més d’equipaments sense ús adscrit. Finalment, tres parcel·les que sumen una superfície de 5160 metres quadrats es requalifiquen de sistema d’equipaments a espai lliure públic.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También