VÍDEO: «Espero que ja sigui l'última manifestació, i que ben aviat acabi passant alguna cosa grossa»

El 'Diari' entrevista als manifestants de la mobilització de la Rambla Nova a Tarragona

19 mayo 2017 18:13 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquestes són els motius pels quals els manifestants han participat a la Diada de Tarragona:

 

Lídia Lamolla

Santa Coloma de Queralt

«Hem vingut perquè volem la independència i, sobretot, per les nostres filles. Elles ens demanen venir, per la seva independència i pel seu país. Som empresaris, sabem les dificultats que tenim i per això volem ser independents»

 

Josep Camacho

Reus 

«Espero que ja sigui l’última manifestació, i que ben aviat acabi passant alguna cosa grossa, perquè ara per ara la gent ja comença a estar carregadeta i una mica cansada. Ha de passar algun fet que demostri que es fa un pas endavant»

 

Pilar Zubero

El Morell

«Em sembla que és molt important que estiguem tots aquí, tot i que any potser mobilitzar-nos ha estat una mica més difícil, ja que venir feia una mica de mandra.Aquest any ho tenim més a prop. De fet, també havia participat a la Via Catalana»

 

Xavier Tost

Tarragona 

«Fa anys que vaig a les manifestacions i crec que és la forma de posar el nostre gra de sorra per evitar l’opressió de l’Estat. Esperem que sigui l’última, però hi ha molts peròs i no sabem com reaccionaran els polítics. Ara bé, la gent no falla»

 

Roberto Morales

Tarragona 

«Algun polític va dir un dia que el nacionalisme es cura viatjant. Jo aquest estiu he viatjat i l’he reforçat encara més. He anat per Espanya, he vist les diferències i la discriminació que hi ha, i avui aquí estem, per poder fer una mica de força»

 

Comentarios
Multimedia Diari