Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

VÍDEO: Parodia musical per promocionar la Festa Major de Valls

El Ball de Vells estrena ventall i domàs per Sant Joan 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotograma del vídeo. FOTO: DT

Fotograma del vídeo. FOTO: DT

El Ball de Vells de Valls, que porta a escena el Grup del Teatre Principal, ha estrenat avui una paròdia musical online i a través dels seus canals 2.0 amb la que vol promocionar el nou ventall de la seva col·lecció anual, que aquest any es tenyeix de color fúcsia, i el nou domàs, dues iniciatives que es poden adquirir a partir d'avui a diversos establiments de la ciutat.

Amb aquest ja son sis els diferents ventalls del ball, mentre que amb el nou domàs es vol guarnir les cases vallenques amb el mateix color fúcsia i el logotip del Ball de Vells, per anunciar que la Festa Major de Sant Joan ja és a punt d'esclatar.

El clip musical ha estat realitzat amb la col·laboració de l'estudi EchoStudio, enregistrat per EnfokArt i amb el restaurant vallenc Portal22 com a escenari de fons. Els ventalls i domassos es poden trobar des d'avui als següents establiments: Llibreria Roca, El Safareig, Lluïsa Vives Joguets, Nou Milan, Picarol i Moments, així com a cadascuna de les sortides i representacions del ball durant la Festa Major.

El Ball de Vells de Valls escalfa motors per Sant Joan, quan es podrà veure els dies 22, 23 i 24 de juny en les seves representacions tradicionals a les places, així com a Completes i al Tomb del Poble.

Temas

Comentarios

Lea También