VÍDEO: Treuen la pancarta dels presos polítics de l'Ajuntament de Valls

Un grup de desconeguts va arrencar divendres el cartell que penjava de la façana de l’Ajuntament
 

07 agosto 2018 10:12 | Actualizado a 08 agosto 2018 17:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia, ha presentat davant dels Mossos d’Esquadra una denúncia per la sostracció de la pancarta que reclamava la llibertat pels presos polítics i exiliats que estava a la façana de la Casa de la Vila. 

 

La pancarta reivindicativa va ser arrencada divendres passat a la matinada per un grup de persones que, segons s’ha pogut veure en vídeos que han circulat per xarxes socials, anaven equipats amb un pal extensible que van utilitzar per arrencar la pancarta.

Durant la matinada del divendres, el grup va sostreure altres pancartes, banderes i llaços grocs en altres punts de la ciutat que reclamaven igualment la llibertat dels presos polítics i exiliats. 

L’Ajuntament de Valls lamenta aquests actes vandàlics i espera que les investigacions policials permetin identificar els autors dels fets.
La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Valls reivindica la llibertat d’expressió i la pluralitat de l’espai públic i condemna els actes vandàlics dels darrers dies a la ciutat. ERC carrega contra Ciutadans perquè considera que dóna ordres als seus simpatitzants per retirar aquests elements.

Comentarios
Multimedia Diari