Vallmoll inaugurarà aquest diumenge la nova llar d’infants

L’alcalde del municipi, Josep Lluís Cusidó, es mostra satisfet amb la notícia i recorda que «l’edifici on es trobaven tenia 40 anys i hi havia mancances»

06 septiembre 2019 07:10 | Actualizado a 12 septiembre 2019 11:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els infants de la llar d’infants El Niu començaran aquest curs escolar en una nova ubicació, al raval de Sant Miquel i a 50 metres del castell. «El canvi no té color, a l’altre espai teníem mancances i l’edifici era vell. Ara tindrem dues aules una pel dia a dia, i l’altre per tallers i fins i tot tindrem lavabos dins les aules», explica satisfeta la directora del centre, Sònia Hernández i afegeix que «tindrem més llum. L’edifici és espectacular i estem ben ubicats. Al costat del castell, i de les vinyes».

De moment, hi aniran 12 nens i nenes d’1 any fins a 3, i l’horari de la llar d’infants municipal serà de dos quarts de nou del matí fins a les cinc de la tarda. «Treballem de forma molt respectuosa i adaptada als infants», diu la directora de la llar d’infants, Sònia Hernández i explica que ara doblaran l’espai. A més, els pares, professores i educadores tindran una zona d’aparcament just davant de la llar d’infants municipal, o un jardí amb hortet. Fins ara la llar d’infants estava en un local sota l’escola del municipi, a la plaça Major. Per accedir-hi havien d’entrar pel pati, un fet que ara canviarà amb la nova ubicació.

L’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó es mostra satisfet amb la notícia i recorda que «l’edifici on es trobaven tenia 40 anys i hi havia mancances. Va ser una iniciativa de mares i pares del municipi, que en aquella època volien portar els seus fills a la guarderia. Han passat els anys i per fi tindran un lloc amb més bones condicions» i afegeix que «ara tindrà més llum natural, i per aquest motiu estalviaran energia».

La inauguració de la nova llar d’infants serà aquest diumenge a les dotze del migdia. Aquests dies estan realitzant els últims detalls per tenir-lo a punt quan comenci el curs escolar. Les obres de la llar d’infants El Niu van començar el setembre de l’any passat i han tingut un cost aproximat de 124.000 euros. El municipi de Vallmoll té dues llars d’infants. Es tracta d’El Niu, i l’Espígol, en aquest cas ubicada al Polígon Industrial El Mas Vell. Les característiques d’aquesta última són completament diferents d’una llar d’infants convencional i obren des de primera hora del matí fins a les deu del vespre. S’adapten als horaris dels pares que treballen fins tard.

Comentarios
Multimedia Diari