Vallmoll torna a tenir en funcionament l’oficina bancària

Fa uns mesos l’entitat va manifestar que tancaria l’única oficina ubicada a l’avinguda Catalunya número 1. Des d’ahir ha tornat a obrir al públic per ajudar i assessorar els veïns que ho necessitin

28 julio 2018 08:55 | Actualizado a 02 agosto 2018 12:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’entitat bancària BBVA (Banco Bilbao Vizcaya Argentaria) ubicada a l’avinguda Catalunya número 1 de Vallmoll, és l’única que queda al municipi i des d’ahir torna a funcionar.

Fa uns mesos que estava tancada. Una decisió que va prendre al seu moment l’entitat, i fins ara només hi quedava el caixer automàtic. El passat 15 de gener, l’Ajuntament va adreçar una carta al director de zona del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), per tal d’expressar la seva queixa pel tancament de l’oficina, i aquesta va plegar el març. 

En l’escrit exposaven l’estreta vinculació de la població amb l’entitat, la importància de tenir un interlocutor de confiança que els assessorava en la gestió dels diners, amb un tracte de proximitat i confidencialitat. A més, entenien que era un dels serveis bàsics per a moltes persones, sobretot per a la gent més gran.

«La resposta ha estat positiva i estem agraïts per tenir altre cop l’oficina. Sempre estem disposats a vetllar per a les necessitats dels  veïns», assegura l’alcalde de Vallmoll Josep Lluís Cusidó.

Aquests mesos per fer qualsevol gestió del banc, els veïns s’havien de desplaçar a la ciutat més propera per solucionar el problema, en aquest cas a Valls, situat a 7 km. Amb les noves tecnologies i els caixers automàtics, a vegades per a la gent gran pot arribar a ser un maldecap. «És una bona notícia i serà més còmode per a tots», explica la veïna Lliberta Segura.

L’agent col·laborador de l’entitat bancària, Enric Pujol afirma que «estem aquí per ajudar a tots els veïns i veïnes que ho necessitin». Abans l’oficina obria cada dia, però ara ho farà tres dies a la setmana. Els dilluns, dimecres i divendres als matins. «Estem contents per la notícia, ja

que a vegades el caixer donava problemes i no sabíem com actuar», assegura la veïna Maria Molina.
L’agent col·laborador de l’entitat explica que es farà càrrec de la instal·lació i manteniment dels dispositius. «Donarem el millor servei al municipi», conclou Pujol.

Comentarios
Multimedia Diari